SAMSUN / İLKADIM - Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu

Kas

ATAMIZI ARAMIZDAN AYRILIŞININ 79.YIL DÖNÜMÜNDE SEVGİ, SAYGI ve RAHMETLE ANIYORUZ..

Ekm

20 - 23 EKİM TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN ÇANAKKALE - BURSA GEZİMİZDE HEM ÖĞRENCİLERİMİZLE GÜZEL ZAMAN GEÇİRMEK HEM DE ÜLKEMİZİN TARİHİNDE ÖNEMLİ YER ALMIŞ BÖLGELERİ ZİYARET EDEREK YAŞANAN SAVAŞLARI ve OLAYLARI YERİNDE GÖREREK YENİ NESİLLERE AKTARMAK AMAÇLANMIŞTIR.

Ekm

AŞURE GÜNÜ DOLAYISIYLA OKULUMUZDA DÜZENLENEN TÖREN, AŞURE YARIŞMASI ve İLKADIM BELEDİYESİNİN GÖNDERMİŞ OLDUĞU AŞURE PAKETLERİNİN DAĞITILMASIYLA SON BULAN ETKİNLİĞİMİZ RENKLİ GÖRÜNTÜLER ÇIKMASINA SEBEP OLDU. VELİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU BİRBİRİNDEN GÜZEL AŞURELERDEN BİRİNCİYİ SEÇMEK JÜRİMİZİ BAYA ZORLADI. YARIŞMADA 1. OLAN VELİMİZ SONGÜL TÜFEKÇİ yi TEBRİK EDERİZ. TÜM VELİLERİMİZİN EMEĞİNE SAĞLIK. AYRICA PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN,İDARECİ, ÖĞRENCİ ve PERSONELİMİZE, DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN İLKADIM BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ERDOĞAN TOK, İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLERİ SAYIN HIDIR OKÇU ve KENAN KESKİN BEY e TEŞEKKÜRLER.

Eyl

29/09/2017 CUMA GÜNÜ VELİLERİMİZ ARASINDA AŞURE YAPMA YARIŞMASI GÜN BOYU DEVAM EDECEK OLUP TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programı çeşitli etkinliklerle yapıldı. Bu vesile ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerine Allah´ tan rahmet, Gazilerimize sağlık ve huzur dolu bir ömür dileriz.

Eyl

İLKÖĞRETİM HAFTASI 2017 - 2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILININ AÇILDIĞI İLK HAFTA, ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI PROGRAMLA COŞKUYLA KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ ve ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜRLER.